YEŞİL SOL PARTİ, MERSİN’DE İLK SEÇİM BÜROSUNU AÇIYOR

YEŞİL SOL PARTİ, MERSİN’DE İLK SEÇİM BÜROSUNU AÇIYOR haberivme.com

Yeşil Sol Parti, 7 Nisan Cuma Günü saat 16.00’da Akdeniz ilçesi Şevket Sümer Mahallesi’nde ilk seçim bürosunun açılışını gerçekleştirecek. HDP Mersin İl Eşbaşkanı Bedriye Kuş, “Tüm halklarımızı seçim bürosu açılışımıza davet ediyoruz. Değişim en güçlü sesi olalım, hep bir ağızdan ‘Birlikte Değiştireceğiz’ şiarımızı yükseltelim” dedi.

Yeşil Sol Parti’nin Mersin’de sürdürdüğü seçim çalışmaları aralıksız devam ediyor. Güçlü bir kararlılıkla kent merkezindeki bileşen parti ve kurumlarla seçim startını veren Yeşil Sol Parti 7 Nisan Cuma Günü saat 16.00’da ilk seçim bürosunun açılışını gerçekleştirecek. Akdeniz ilçesi Şevket Sümer Mahallesi’nde gerçekleştirilecek açılışa Yeşil Sol Parti Eş Genel Sözcüsü İbrahim Akın ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Saliha Aydeniz katılım gerçekleştirecek.

“Seçim bürosu açılışında hep bir ağızdan ‘Birlikte Değiştireceğiz’ şiarımızı yükseltelim”

Vatandaşları Cuma günü gerçekleştirilecek açılışta yan yan durmaya çağıran HDP Mersin İl Eşbaşkanı Bedriye Kuş, “Tüm halklarımızı seçim bürosu açılışımıza davet ediyoruz. Değişim en güçlü sesi olalım, hep bir ağızdan ‘Birlikte Değiştireceğiz’ şiarımızı yükseltelim” dedi. HDP Mersin İl Eşbaşkanı Bedriye Kuş, şunları söyledi:

“Mersin’de kapsamlı bir seçim çalışması yürütüyoruz. Yeşil Sol Parti ile tarihin en büyük başarısını halkımızın örgütlülüğüyle taçlandıracağız. 14 Mayıs tarihine büyük bir azimle gidiyoruz. ‘Birlikte Değiştireceğiz’ şiarımızla tüm ezilenlerin, hak talep edenlerin yıllardır yaşadığı büyük mağduriyetlere cevap olmak adına sandıkta güçlü bir oyla çıkacağız. Değişimin yeni döneminde kadının, çocuğun, işçinin, emeklinin, ötekileştirilenlerin sesini daha da yükselteceğimiz bir vekil sayısıyla TBMM’de yerimizi alacağız. Biz inanıyoruz. Halkımız da bu kararlılıkla artık yeni dönemde yeni bir umudun sayfalarını aralama konusunda inançlı. Geliyoruz.” (HABER MERKEZİ)